بایگانی
- شهریور ۱۳۹۶ (۱)
- اسفند ۱۳۹۵ (۲)
- بهمن ۱۳۹۵ (۶)
- دی ۱۳۹۵ (۱۳)
- آذر ۱۳۹۵ (۱۰۳)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۵۴)
- مهر ۱۳۹۵ (۴)
خلاصه آمار
پيوندها
ژنژیویت Gingivitis
ژنژیویت (Gingivitis) یا التهاب لثه به حالتی گفته میشود که پلاکهای دندانی در خط لثه تجمع پیدا میکند و باعث تحریک لثه و حساس شدن آن میشود که گاهی خونریزی هم پیدا میکند.
اگر این پلاکها را هر روز با مسواک یا نخ دندان پاک نکنید به مرور سفتتر شده و مادهای غیرقابل برداشت به نام جرم (رسوب دندانی) ایجاد میکند. در صورتی که پلاک و جرم به زیر خط لثه گسترش پیدا کند، بیماری مزمن خواهد شد.
با تحریک مزمن باکتریایی، بافت لثه به تدریج از دندانها جدا میشود و حفرههایی ایجاد میشود که در آنجا چرک تجمع پیدا میکند. با گسترش پلاک و جرم و تداوم تحریک بافت لثه، فرایند جدا شدن لثهها از دندانهایتان بیش از پیش ادامه پیدا میکند. به این حالت پریودونتیت یا پیوره میگویند.
التهاب، خونریزی و قرمز شدن لثه ها از علائم بیماری ژنژیویت (التهاب لثه ها) است که از علت های مختلفی بوجود می آید و این بیماری لثه می تواند همراه با درد یا بدون درد باشد که اغلب مواقع، بیماری التهاب لثه نتیجه تشکیل پلاک در دندان ها دور خط لثه است.
۸۰ درصد بزرگسالان تا حدی دچار این التهاب هستند در حالی که تنها ۱۰درصد آنان، متوجه این بیماری می شوند. زیرا علایم آن به طور طبیعی در اواخر میانسالی آشکار می شود.
۱. سیگار نکشید.
۲. انجام جراحی برای برداشتن بافت عفونی شده لثه در صورتی که سایر اقدامات درمانی با شکست مواجه شوند.
۳. برای پاک کردن و درمان پوسیدگی دندان مراجعات منظمی به دندانپزشک داشته باشید.
۴. از خمیر دندان فلوئوردار استفاده کنید.
۵. روزانه حداقل یک بار از نخ دندان مومدار یا بدون موم استفاده کنید. قسمت اعظم نخ دندان را دور انگشت وسط هر دو دست بپیچانید و با انگشت سبابه نخ دندان را به ملایمت بین دندانها بلغزانید. سپس بین دندانها را با عقب و جلو بردن نخ دندان در نزدیکی لثه با ملایمت تمیز کنید. تمام دندانها پایین بینشان را تمیز کنید. سپس نخ دندان را شل کرده و آن را روی شست هر دو دست قرار دهید. در این حالت تمام دندانهای بالا بینشان را تمیز کنید و برای هدایت آن از شست دستها استفاده نمایید.
۶. دندانهای خود را خوب مسواک بزنید. روزانه با یک مسواک نرم پلاکهای چسبانک را از دندانهای خود بزدایید. برای مسواک زدن، مسواک را در مرز لثه و دندان قرارداده، آن را با ملایمت بچرخانید به نحوی که پرزهای مسواک نهایتاً دوباره به سمت لثه قرار گیرند. قسمتهای مختلف را بهتدریج به این نحو مسواک کنید. توجه داشته باشید که احتمال آسیب به دندانها و لثهها با مسواک نرم کمتر از مسواک سفت است.
رژیم غذایی در ژنژیویت :
رژیم خاصی توصیه نمیشود. از خوردن شیرینی، نوشیدنیهای شیرین، یا عصرانه شیرین خودداری کنید. شکر باعث تولید اسید میشود که این اسید به دندانها حمله میکند و موجب تخریب آنها میشود. توجه داشته باشید که بهترین دسرها، میوهها و پنیر هستند و نه بستنی یا سایر دسرهای شیرین.
طبقه بندی موضوعی
- ترمیمی و زیبایی (۸۶)
- 3M (۲۱)
- اندو (۱۳)
- ایمپلنت (۵)
- پروتز (۳۱)
- ضدعفونی (۴)
- عمومی (۱)
- لابراتواری (۱)
- ابزار (۱)
- ارتودنسی (۲)
- جراحی (۱)
- تجهیزات (۵)
- بهداشت دهان و دندان (۶۷)
- Tepe (۲۹)
- سایر محصولات (۱۴)
- اطلاعات عمومی (۳۰)
- آموزش (۱۱۴)
- فیلم آموزشی (۱۰۰)
- مقاله علمی (۶)
- انیمیشن (۲)
- F.U.N (۱۸)
آخرين مطالب
-
توجه
سه شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ -
خرید مواد و تجهیزات دندانپزشکی
پنجشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۵ -
فوتوکلیپ زیبای دندانپزشکی اطفال
پنجشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۵ -
زمان اولین مراجعه به دندانپزشک
جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ -
بهترین سن برای انجام ارتودنسی
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ -
تخفیف ویژه محصولات اِندو Endo
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ -
ژنژیویت Gingivitis
يكشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ -
دیسک های پرداخت کامپوزیت Meisinger
شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۵ -
مرد را دردی اگر باشد خوش است :))
جمعه ۱ بهمن ۱۳۹۵ -
تخفیف ویژه گوتاکاتر
دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵
پربازديدها
-
۳۱۴۰ -
۲۱۰۹ -
۱۸۹۴ -
۱۶۵۴ -
۱۵۰۰ -
۱۵۲۸ -
۱۳۰۶ -
۱۱۱۹ -
۱۰۰۸ -
۴۸۳۶
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است